Coaching voor sociale problemen
Coaching Etten Leur

Ga bijvoorbeeld naar een andere kleine kamer. Wen jezelf aan om een snack pauze te nemen tussen de sessies. Ontwikkel een schema voor wandelingen in de natuur voor lichaamsbeweging, mentale focus en gebaseerd op de 5 zintuigen. Hoe meer je dingen in je omgeving doet, hoe meer je lichaam en geest zich zullen aanpassen. Uw natuurwandelingen en regenwoudpaden bereiden uw lichaam voor om te herstellen van een zittend leven, problemen met de opbouw van het lichaam op te lossen, het zenuwstelsel te integreren, de mentale gezondheid te verbeteren en nog veel meer.

Coaching levenscrisis voor sociale problemen : trauma, rouwverwerking, verslaving, depressie, sociaal isolement, enz. Ik heb me gespecialiseerd in counseling voor trauma en rouwverwerking. Ik heb meer dan 200 mensen behandeld. Dit is onvermijdelijk voor rampen, natuurlijke of door de mens veroorzaakte. Er zijn enkele uitzonderlijke gevallen waarin OC niet zou worden afgesloten. Ik heb ook een privé praktijk voor kinderen en kindergezinnen. Ik bied een zeer speciale graad van psycho sociale begeleiding voor kinderen en hun families, gebaseerd op een gespecialiseerde therapie aanpak. De vorm is voor sociale oplossingen zoals stoppen met roken tot opvoedings-, relatie-, slaapproblemen. Ik bied gespecialiseerde workshops aan over opvoeding en kinderen. Het doel van Coaching Etten Leur is om patiënten te helpen met depressie, angst, stress, familie gerelateerde problemen, aanpassingsproblemen, huiselijk geweld en seksueel misbruik, etc. met een praktijk in Etten-Leur, Bordeaux, Tiébria Villefranche, Bleu d’Or en andere gebieden in Bordeaux, Grenoble en Noord Frankrijk. Ik zal u helpen te begrijpen hoe uw problemen in de wereld van vandaag zijn en hoe u ze kunt aanpakken. Dit is het motto van dit bedrijf, specifiek. Echt door onderwijs, professionele begeleiding en familie met diepe psychologische en spirituele ondersteuning, en versneld herstel dankzij de hands on activiteiten . Coaching heeft gewerkt voor mij, het geven van mijn cliënt de juiste middelen om 10 jaar oplossing te bereiken. Consulting met u zal mij helpen om te leren om mijn klanten ruggengraat te beheren in verschillende gespecificeerde cross-fit situaties, evenals optimisme, zelfgenezing, strijd … ” Afgestudeerden lijst: Wang Li (China, Chinese Cultuur Universiteit, Peking Universiteit, Northeastern University, en Zhongshan University)

Als aanvulling op mijn opleiding in de kliniek en mijn werk als vrijwilliger in de wachtgroep van een grote psychiatrische afdeling van het Guangshan Ziekenhuis, bied ik momenteel psycho behandeling en psycho sociale consultatie.