De Scrubbing Spa

Massage Eindhoven
 

Ergonomie en stress behoren tot de meest voorkomende oorzaken van spierspanning, ongemak en pijn. Wanneer we ons gespannen voelen, trekken onze spieren onwillekeurig samen. Deze spanning kan verschillende oorzaken hebben; sommige mensen voelen zich bijvoorbeeld heel vaak gespannen, terwijl anderen het slechts af en toe voelen. Ongeacht de precieze oorzaak kan spanning in elk deel van het lichaam pijn veroorzaken. Het menselijk lichaam is een systeem dat bestaat uit vele onderling verbonden organen die als één geheel functioneren. Als een van die organen wordt aangetast, wordt het hele systeem aangetast. Gelukkig zijn er tal van manieren om de spanning in verschillende delen van het centrale zenuwstelsel (CNSM) te verlichten. Een gemakkelijke manier om dit te doen is een massage door een ervaren masseur. Volgens experts is een massage in Eindhoven echt het einde!

Wat is een massage?

Massage is een vorm van lichaamswerk die pijn kan verlichten, de doorbloeding kan verbeteren en stress kan verminderen. Massagetherapeuten gebruiken hun handen, ellebogen of onderarmen om de zachte weefsels van het lichaam te manipuleren, hetzij om lichamelijke aandoeningen te verbeteren, hetzij om stress te verminderen.

Een massagetherapeut is een professional die massages aanbiedt. Er zijn vele soorten massagetherapie, waaronder diepe weefselmassage, Zweedse massage, shiatsu-massage, triggerpointmassage, geïntegreerde/craniale/sacrale/hollandse massage, en vele andere.

Hoe vindt u een massagetherapeut bij u in de buurt?

De meeste gebieden hebben massagetherapeuten die online te vinden zijn. Veel massagescholen hebben websites met een lijst van therapeuten die op dit moment in het programma zijn ingeschreven. U kunt ook therapeuten in uw omgeving opzoeken met behulp van uw favoriete zoekmachine. Het is belangrijk om te begrijpen dat niet alle therapeuten zijn gecertificeerd in elk type van massage, sommige zijn gecertificeerd in alleen diepe weefsel, Zweeds, of shiatsu massage. Een ding om in gedachten te houden bij het kiezen van een massage therapeut is het ervaringsniveau van het individu. Als je chronische pijn hebt, wil je iemand die ervaring heeft met de behandeling van chronische pijn. Als u nodig hebt om wat stress te verlichten, wilt u iemand met ervaring in het verminderen van stress.

Veel voorkomende fouten tijdens een massage

Het is belangrijk om tijdens de massage rekening te houden met de behoeften van je cliënt. Hier zijn enkele veelgemaakte fouten die massagetherapeuten maken:

  • Verwachten dat de cliënt stil is tijdens de massage – Dit is een veelgemaakte fout bij massagetherapeuten die net beginnen in hun carrière. Het is belangrijk dat massagetherapeuten begrijpen dat de klant moet kunnen praten om sommige voordelen van massagetherapie, zoals diepe ontspanning en mentale helderheid, te ontvangen.

  • De verkeerde gebieden masseren – Om de spanning in het lichaam van de klant goed te verlichten, moet de massagetherapeut de delen van het lichaam voelen waar de spanning het grootst is. Maar veel massagetherapeuten hebben de neiging om de belangrijkste spieren van het lichaam te masseren, vaak zonder de functie van deze spieren volledig te begrijpen.

Conclusie

Massage is een holistische behandeling die de doorbloeding verbetert en stress vermindert. Massagetherapeuten gebruiken hun handen, ellebogen of onderarmen om de zachte weefsels van het lichaam te manipuleren, hetzij om lichamelijke aandoeningen te verbeteren, hetzij om stress te verminderen. Er zijn vele soorten massagetherapie, waaronder diepe weefselmassage, Zweedse massage, shiatsu-massage, triggerpointmassage, craniale/sacrale/geïntegreerde massage en vele andere. Of u nu op zoek bent naar ontspanningstherapie voor ontspanning, stressverlichting of behandeling van pijn, een massagetherapeut is een geweldige manier om spanning te verlichten en uw lichamelijke gezondheid te verbeteren.

Een ander belangrijk aspect van massage is dat het een geweldige manier is om vertrouwen in jezelf en je mogelijkheden op te bouwen. U zult versteld staan van de vooruitgang die u met massagetherapie kunt boeken.