De voordelen van sportmassage
Sportmassage Schiedam

Begrijpen Wat Zijn De Sutiences?

Sportmassages en Zweedse massages lijken sterk op elkaar. Het zijn allebei massages die erop gericht zijn uw spieren te ontspannen en die gedurende verschillende perioden kunnen worden uitgevoerd.

Zweeds:

Zweeds baden is een echt effectieve massage. Deze vorm van massage stimuleert de spieren in een cirkelvormige beweging. Deze actie veroorzaakt bij sommige mensen veel pijn, maar kan voor sommigen heel nuttig zijn. Als je last hebt van rugpijn of een ander vervelend spierprobleem, dan is dit de manier om te gaan. Je kunt dit doen voor je gaat trainen, of na je training, of zelfs tussen je trainingsperiodes in. De massagestoel wordt tussen uw benen geplaatst om de spieren omhoog en naar binnen te trekken.

Sportmassage:

Deze massage bestaat uit twee delen. Je begint in de “neerwaartse positie” (krokodilpositie) en gebruikt je “doeken” of “batons” om de bovenste spier van je dij te masseren. Je gebruikt deze om de verschillende spieren van je knie te masseren, dat wil zeggen de voorkant, achterkant en het midden van je knie. Je doet dit terwijl je naar het hoofd gaat. Je masseert je dij vanaf de onderkant naar boven. Vervolgens beweeg je je hand van beneden naar boven terwijl je dezelfde procedure doorloopt. Als laatste leg je je hand op je schouder en de bovenkant naar beneden.

Massage stoel:

Na de zweepslagen en de sportmassage gaat u op een massagestoel zitten om de pijn weg te werken.

De voordelen van sportmassages

Sportmassages zijn een geweldige manier om te ontspannen na een lange, zware trainingsperiode. Je krijgt dezelfde voordelen als wanneer je het alleen zou doen. De voordelen van sportmassage zijn:

  • o Het helpt spierpijn te verminderen
  • o U zult minder pijn ervaren
  • o U zult sneller herstellen van uw training
  • o U zult sneller herstellen van alle verergeringen
  • o Uw prestaties zullen toenemen
  • o Als je ook maar een beetje pijn hebt aan het eind van de training, dan kan deze massage helpen
  • o Deze massage helpt je om de opbouw van melkzuur in je spieren te verminderen.
  • o Voetballers, honkballers en rugbyspelers gebruiken tegenwoordig massagestoelen als onderdeel van hun fitnessregime.

Dit helpt hen hun werpspieren te trainen zonder hun sporen uit te trekken!

Lees meer:
Pedicure in Schiedam