Hoe kom je van je pijn af?

Ischias | Verhelp je zenuwpijn met deze 5 tips | Spinesport Fysiotherapie

Rusten

De lichaamsrust om de intensiteit van je training aan te passen, deze rust is nodig voor de gewrichten, gewrichtsbanden, spieren. Je moet proberen rond je eigen lichaam te werken en te werken aan diegene die niet alledaags zijn voor je sport. U kunt bijvoorbeeld niet altijd skiën, maar dat betekent niet dat u helemaal niet skiet. Misschien heb je gewoon moeite met bepaalde skitechnieken, je kunt er alleen aan werken, in de sportschool of met een specialist. In de sportschool kun je krachttraining doen; dit betekent dat je weerstandsbanden draagt ​​voor weerstand en je concentreert op de spiergroepen die nodig zijn voor de gewenste oefeningen. Alle tracks in de sportschool laten je een soort van beweging toe. U gebruikt bijvoorbeeld een gangpad om te bewegen of om gewichten te schalen,

uitrekken

Dit kost tijd en moeite, maar kan veel blessures aan het bewegingsapparaat voorkomen. Bij het strekken worden de spiergroepen die bij de oefening worden gebruikt herhaaldelijk belast. Laten we zeggen dat je een biceps curl doet en je andere armspieren moet strekken. Je rekt je onderrugspieren, onderbenen, kuitspieren, adductoren, abductorspieren, transversusspieren en je schouderspieren. Dit geeft je een beter bewegingsbereik voor je biceps curl dan wanneer je alleen je biceps spier rekt.

Negeer alstublieft de onderste helft van uw lichaam niet, het is erg belangrijk voor uw evenwichtige houding en veiligheid. Spieren in je onderrug bevinden zich tussen je hart en je middenrif, en als je deze aanspant, zal je middenrif uitzetten, waardoor het moeilijk wordt om te ademen. Je kunt oefeningen doen zoals de crunches, leg raises of zelfs de plankvorm om het onderste deel van het lichaam te versterken.

Pijn

Als uw sportblessures of pijn zich in uw onderlichaam bevinden, zou ik beginnen met een behandeling te ervaren zoals uw arts u heeft gegeven. Doe dan meer onderzoek en lees over de juiste behandeling van pijn om deze te genezen. Er zijn speciale pijnmassagetechnieken die u kunt leren om uw gezondheid sneller te herstellen. Na een paar weken zult u het verschil merken in hoe u zich voelt. Dit zal u helpen te bepalen of uitdroging de oorzaak is van uw pijn. Chugging op Gatorade tijdens de repetitie of de dag van je wedstrijd kan je misschien helpen je pijn te verlichten, maar later zul je de effecten voelen. Als uw symptomen aanhouden en niet verdwijnen, heeft u medische behandeling nodig.

preventie

U dient zich ervan bewust te zijn dat lichamelijk letsel kan optreden als u geen voorzorgsmaatregelen neemt. Uw warming-uproutine voordat u met uw oefening begint en voorafgaand aan het trainen met uw racket is erg belangrijk. Door koude spieren uit te rekken, kunnen ze worden belast, waardoor uw spieren kunnen scheuren of erger. Ga niet canyonen voor je warming-up, warm jezelf op met zelfmassage en gebruik ijschips om je bloedstroom en je temperatuur te verhogen.

Maak het de volgende keer dat je je warming-up doet zo plezierig en pijnvrij mogelijk, maak er een echt spel van in plaats van alleen maar een warming-up. Neem de tijd om te leren over opwarmen en het uitvoeren van een volledige routine en zorg ervoor dat u uw spieren minder belast en beschadigt.