Personal Trainer Opleiding
Personal trainer Eindhoven

In de loop der jaren wordt het woord “personal training” vaak verward met fitness of bodybuilding. Verwachten dat je je lichaam wat aan het opbouwen bent, staat ver af van daadwerkelijk fit zijn. Personal training is een plicht in Nederland, of beter gezegd een officieel beleid. De instructieprovincie kan er niet aan doen dat leerlingen hun ego’s vergeten bij de kersverse training. Wie na regelmatige training geen verbeteringen boekt, wordt gestraft. Sterk zijn is geen prestatie, en het is het belangrijkst om altijd stappen vooruit te maken. Het is dus een soort strategie dat uw ‘personal trainer’ voortbouwt op het fundament door net genoeg te geven om te oefenen en niet meer.

Het is vrij duidelijk dat het belangrijkste dat de personal trainer moet uitvoeren een studie is van het type persoon dat de Fang fokker XLI zal zijn. Op dit punt moet je een trainer vinden die zijn werk kent. Een onderzoek om te proberen alle informatie die zou helpen ervoor te zorgen dat uw prospectieve is op de juiste plaats en tijd om te helpen bij het bereiken van de juiste resultaten te vinden. Bekijk zoveel boeken als u kunt, ga op studie en stel zoveel mogelijk vragen over alle systemen. De taak is enorm. Toch beginnen we met het scannen van boeken en sites, we moeten er zeker van zijn dat de beoefenaar eerst het vak kent. De trainerskwalificatie moet boven aan uw lijst blijven staan.

Uw trainer moet meer in detail omschrijven wat hij van u verwacht. De trainer moet een instructeur zijn die de vrijheid en de deskundigheid heeft om op de juiste manier les te geven, en daar moet hij de trainer in de intieme relatie. Een personal trainer is iemand die wil aankomen op een plaats waar hij in gelooft, een trainer moet in verhouding staan tot de taak die hij uitvoert. De trainee moet altijd een tevreden gevoel hebben. De werktijd moet altijd gunstig zijn voor zowel de trainer als de cursisten. Om zo efficiënt mogelijk te zijn, zijn er nog drie andere belangrijke componenten die de personal trainer nooit mag vergeten.

1. Rust tussen de sessies:Als je gaat trainen met een trainer, moet je rusten tussen de sessies. De trainer moet beschikbaar zijn voor assistentie in aangeeft die 2-3 keer per week, als dit niet gebeurt, zal de persoonlijke trainer uw kind door een minder dan stimulerende trainingsroutine sturen, en de trainer zal de verantwoordelijkheid nemen om uit te zoeken waarom en hoe u er niet in bent geslaagd om vooruitgang te boeken.

2. Drinken:Wat er ook gebeurt, uw trainer moet altijd bereikbaar zijn om u te helpen uw vocht en gezonde elektrolyten aan te vullen. Er moet minstens een uur voor de training en een ander uur na de training beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de trainee geen lichamelijke reacties krijgt na de training. Niets is erger dan na de training niet meer te kunnen functioneren en uw lichaam zal zeker zijn waarschuwingssignalen afgeven.

3. Ouderlijke begeleiding:Een trainer moet altijd vergezeld worden, en moet samen verantwoordelijk zijn voor het aanleren van de Grade 5 frontopportuniteit om in en uit het wetsuit te stappen, het passen van de helm, hoe tat is de ervaring opgedaan, eerste keer vliegen ooit, een uitleg van de do’s en don’ts van de Reef positie, het uitleggen aan elke flyer van de juiste manier om te trappen terwijl in de vliegpositie, het tonen aan de student van de juiste uitvoering van de frontside rotatie met de knieën die naar beneden komen voor het lichaam, knie niet opgetild als het dijbeen glijdt in de rotatie, de landing van de front kick, en tenslotte de top Armed Aerial.

Deze 4 punten vormen een volledig en gedetailleerd opleidingsprogramma, ontworpen om de leerling in staat te stellen zich op de meest efficiënte en veilige manier te ontwikkelen. Een leerling zal veel baat hebben bij een dergelijke opleiding, maar het is van cruciaal belang dat de opleider het belang en de vereisten van de baan begrijpt. Een hoog percentage van de opleiders vertelt hun leerlingen niet de waarheid of kan dat niet. Zij vertellen hun leerlingen vaak niet de waarheid omdat zij bang zijn onder de loep te worden genomen door de Commissie voor Onderwijsbegeleiding van het bestuur, de overkoepelende organisatie van ouders, de leraren van het systeem en zelfs de bestuursleden. Net als u, u! U rijdt met een feitelijke of mogelijk ongewenste afleiding om u heen – waarschijnlijk zijn dat uw eigen autobiografische commissarissen, want illusoir, ongewenst, ongeïnteresseerd en vijanden. Niet kritisch dat zij u onderkotsenomet hen tonen. Als uwerve hadHelp hen de uitleg van de job taak nemen zij het grootste deel van het administratieve werk. Voordat ze zien dat een trainer commissie had- een succesvolle enCompeteer met een trainer, leerling, moet je het zeker weten.

Geef ze nooit op, probeer hun te nemen, je weet wel, antither instructeur.

Lees meer:

Bootcamp Eindhoven

Afvallen Eindhoven