Kickboksen Training

Kickboksen Soest

Wat is het doel van een kickbokstraining als je niet de vechter wordt die je wilt zijn? Kickboksen doe je het beste door af te vallen en dit 3-4 weken intensief te doen. Dit zal je veranderen in een andere klasse van mensen. U zult niet de helft van uw lichaamsgewicht verliezen en net zo gespierd zijn als u was. Je moet een positieve inspiratie houden en trainen als een agressief kind, want dat is wat trainen met een kind is. Je hoeft alleen maar je uithoudingsvermogen, kracht en energieniveau op te bouwen om jezelf in een echte kickboks-krijger te veranderen. Alvorens met kickboksen te beginnen, moet elk kind zijn andere vaardigheden verbeteren, zoals bijvoorbeeld karren, zangers en kunst.

Veel kinderen doen hun kickbokstraining in opdracht van hun ouders. De meeste ouders zijn bang om hun kind iets te laten doen wat niet gepast is, maar het mooie is dat jij degene bent die de vaardigheden van je kind bepaalt en niets is beter dan een kind dat goed wil zijn in alles en meer. Als trainer streng maar rechtvaardig zijn is één ding, maar je cursisten als stront behandelen is niet goed. Je leert je vechters waartoe hij of zij in staat is. Je laat je kind niet iets doen wat hij misschien niet kan. Als trainer moet je de agressiviteit van je kind naar voren brengen.

Je moet proberen je kind te laten sparren met andere kinderen op school of met hun vrienden. Zet je kind niet in een team om van hem of haar een kampioen te maken. Ik wil mijn kind nooit in hetzelfde team zien met kinderen die beter zijn dan hij of zij, deze kinderen zijn ondervoed en het is geen plaats voor hem of haar om te zijn. Als je wilt leren hoe je een kind agressief kunt laten worden, zet hem of haar dan in een team dat hem echt kapot maakt. Om de een of andere reden respecteren kinderen mensen die erg agressief zijn. Als je ontdekt hebt dat sommige kinderen niet agressief zijn, moet je niet aarzelen om ze te koppelen aan kinderen die dat wel zijn.

Ik heb bijvoorbeeld een kind dat niet van alles houdt en dan vraagt ​​hij zijn vader om hem naar een kickboksles te sturen omdat het een goede manier voor hem is om beter te worden in kickboksen. Nu geef ik soms een ander kind met een goede boksscore dan mijn kind, maar je moet nog steeds een goede evaluatie maken voordat je ze in dezelfde klas laat.

Als je wilt leren hoe je een kind agressief kunt maken, let dan op je kind en vraag hem of haar wat ze van de klas vinden waar ze naar toe gaan. Meestal voelen ze zich echt slecht als ze daar zijn. Volgende keer na ongeveer 2-3 weken als ze niet beter werden toen ze er waren. Ga terug naar een andere instructeur als het lijkt alsof je kind niet beter wordt, probeer andere kinderen. Als je kind echt een goede vechter is, probeer hem of haar dan naar een kickboksles te krijgen waar ze mogen rollen, sparren en vechten met andere kinderen die willen leren hoe ze goed kunnen zijn. Als ze laten zien dat ze goed zijn en bereid zijn om te rollen, zijn ze al in elkaar geslagen. Misschien zal hij daarom niet goed zijn. Begin dan vanaf het begin en laat ze dit doen totdat ze echt goed zijn.

Terwijl je op zoek bent naar een goede instructeur, moet je ook overwegen of hij of zij bereid is dit te doen, als je hem of haar betaalt. Dit zijn enkele van de belangrijkste details om naar te kijken voordat u een connectie met uw kind maakt. Alleen omdat iemand je dingen belooft en niet doorzet, is geen echte indicatie of hij je kind kan trainen of niet.

De meeste instructeurs zijn erg goed, de beste in hun omgeving en zullen je kind als familie behandelen. Probeer ervoor te zorgen dat je met al zijn of haar leerlingen en hun ouders praat om jou of hem in hetzelfde licht te zien. Het belangrijkste is hoe gemakkelijk het voor u is om deze persoon op te leiden en wat het voordeel voor u is. Onthoud dat als iemand je eenmaal van dienst is, je het goede met het slechte zult nemen. Zorg er ook voor dat je een reactie krijgt die echt aanvoelt en niet iets dat je zojuist op je hoofd hebt geslagen.

Als je langdurig met je kind gaat werken en je wilt er echt zeker van zijn dat je kinderen zich ontwikkelen en groeien, dan moet je je training als een echte baan beschouwen. Niet alleen zijn krijgskunsttraining, maar ook zijn beroepsopleiding. U moet proberen een cursus voor kinderen te boeken bij uw instructeur om er zeker van te zijn dat hij of zij hun vaardigheden kent en deze effectief aan uw kind kan leren. U moet ook manieren bedenken om uw kind na de cursus te behandelen, die anders kunnen zijn dan wanneer ze het voor zichzelf proberen te doen. Wees niet bang om hem of haar te laten weten dat je je zorgen maakt, of van streek bent als ze niet willen komen en de eerste als je dit wilt bespreken.